لیست اختراعات پيمان عارفي
خطر سرمازدگي محصولات باغي همواره تهديد اقتصادي بزرگي براي كشاورزان محسوب ميشود و سالانه ميليون ها دلار به كشاورزان ضرر ميزند زيرا در اغلب موارد در زمان كوتاهي تغييرات جوي ناگهاني رخ داده و به دليل رخداد سريع آن كشاورزقادر به كنترل دماي محيط نبوده و سرمازدگي رخ ميدهد.هر چند برخي كشاورزان به طور سنتي و تجربي در موارد محدودي اقداماتي را انجام مي دهند ولي به دلايل مختلف تا بحال اين روشها رايج نشده و روشي عملي كه براي تمامي شرايط قابل اجرا باشد معرفي نگرديده است. به همين دليل همواره دلهره و ترس از سرمازدگي در بعد روحي- رواني واقتصادي جايگاه مهمي در جوامعي كه با كشاورزي سروكار دارند دارا مي باشد. در اين دستگاه با استفاده از مواد طبيعي و ضايعاتي پسته ، آب كشاورزي و برخي از مواد اشتعال زاي بسيار ارزان بدون نياز به برق شهري به صورت هوشمند دماي باغات كشاورزي را تعديل نموده و از سرمازدگي محصولات كشاورزي جلوگيري ميكند مزيت بارز اين دستگاه آن است كه بدون نياز به برق شهري در تمامي باغات و مزارع كشاورزي دور افتاده در هر شرايطي قابل استفاده بوده و به تعديل دماي محيط مي پردازد و از سرمازدگي باغات جلوگيري ميكند. از سوي ديگر سيستم هشدار دهنده ي اين دستگاه باعث ميشود در صورت بروز شرايط بسيار بحراني و سرماي شديد كه دستگاههاي موجود قادر به تعديل دما نمي باشند به كشاورز اطلاع داده تا با نصب دستگاههاي بيشتر يا توليد حرارت به وسيله ي اشتعال يا..... از كاهش دماي بيشتر جلوگيري كرده و مانع از سرمازدگي شود.
در اين دستگاه سعي شده است بار وشي جديد گازها را متراكم كرد در اين دستگاه گاز مي تواند هر گازي باشد ولي بهتر گازي با نقطه ي ميعان پايين انتخاب شود توسط يك مكنده ي قوي وارد محفظه ي سربي مي شود و در آنجا توسط لامپ يووي كه اشعه ي يووي توليد مي كند گازها را يونيزه مي كند اين گازهاي يونيزه شده توسط مجرايي به مخزن ديگري منتقل مي شوند در آن مخزن جنبش مولكولي گازهاي يونيزه توسط واندوگراف هايي كه باري همنام با بار گازهاي يونيزه دارند محدود مي شوند يعني گاز يونيزه از سه بعد توسط صفحات باردار و اندوگراف محدود مي شود و در مركز تجمع پيدا مي كند. اين عمل باعث كاهش جنبش مولكولها و در نتيجه كاهش دما مي شود.
اكنون براي جدسازي چربي (خامه) از سانتريفيوژ استفاده مي كنند يعني ابتدا شيري كه مي خواهند چربي آن را بگيرند درون محفظه ي سانتريفيوژ مي ريزند تا با چرخش آن ذرات چربي (خامه) در مركز آن جمع شوند. با اين روش بيش از 50% خامه شير را نمي توانند بگيرند و روشي بسيار كم بازده است يعني با مصرف بسيار بالاي انرژي مقدار اندكي كه خامه ي شير را مي گيرند . اما با اين روش يعني جداسازي خامه شير را روش ميدان الكتريكي مي توان بازده را افزايش داد. همانطور كه مي دانيد شير يك كلوئيد جامد در مايع است. كلوئيدها از ذرات درشت بارداري تشكيل شده اند كه درون يك مايع شناورند. در شير اين ذرات درشت باردار همان چربي يا ذرات خامه هستند. در اين دستگاه براي جدا كردن اين ذرات از يك ميدان الكتريكي استفاده شده است. همانطور كه مي دانيد ميدان الكتريكي به ذرات باردار نيرو وارد مي كند. F=Eq يعني اين ميدان الكتريكي باعث شود ذرات چربي به يك سمت محفظه رانده شوند و در كنار قطب مثبت جمع مي شوند.
موارد یافت شده: 3